2012. szeptember 4., kedd

TERRA NATURA – a természetesség védjegye

Mészáros Judit – divattervező, stylist – 2002-ben alapította meg ezt a márkanevet, melynek már a csengése is azt sugallja, hogy itt nem szokványos ruhadarabokról van szó, hanem elsősorban a természetességre törekszik a tervezése során. Természetes anyagokból készít egyedi modelleket, kis szériás kollekciókat.

Egyébként már tizenkét éves kora óta saját maga varrja a ruháit. Azóta rengeteget tanult, tapasztalt e téren. Nem véletlenül szerzett elismerést a szakmában. Ruhakészítéskor az anyagokat beavatja, így nem kell senkinek attól tartani, hogy mosás után változik majd a ruha mérete. Sőt, egy ideje már ő maga készítteti az anyagokat.
Egyre ismertebbé és kedveltebbé kezdenek válni az általa tervezett kreációk. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy egyre többször vesznek részt ruhái különböző fotózásokon, és kerülnek bemutatása különféle bemutatókon. Nyáron is több alkalommal rendeztek a ruháiból bemutatókat, melyek jóval többet adtak, mint más divatbemutatók. Hisz itt nem azon volt a hangsúly elsősorban, hogy a ruhákat bemutató hölgyek, gyerekek egytől egyig topmodell kinézetűek, alkatúak legyenek, hanem inkább azon, hogy vidám, családias hangulatot varázsoljanak a kifutóra. Ezért főleg a bemutatók helyszínéről válogatták össze a leendő modelleket, bárkit szívesen láttak a színpadon, aki kedvet érzett egy kis bemutatóhoz. A visszajelzések hallatán sikerült is a tervezett hangulatot megteremteni.
Részt vettek májusban a Fashion Deluxe Hungary 2012 rendezvényen is. Ahol a hazai ismert tervezők mellett a feltörekvő tervezők is bemutatkozási lehetőséget kaptak.
 Idén nyáron több helyszínen is elkápráztatták a közönséget. Júniusban például a Rátkay Márton Színházi Műhelyben, augusztusban pedig Fonyódon, majd Hévízen láthattunk nagyszabású divatbemutatót ezekből a csodálatos ruhákból. Augusztus 24-én „Elvarázsolt teadélután” elnevezésű divatbemutatót tartottak a Bajor Gizi Színészmúzeumban, a Magyar Divat Szövetség szervezésében. Az alábbi kép is ezen a rendezvényen készült.
Ha felkeltették az érdeklődésedet az itt olvasottak, és továbbra is figyelemmel szeretnéd követni a tervezőnő újdonságait, ezen az oldalon megteheted:

Egyéb információ pedig az alábbi e-mail címen kapható: terranatura2@gmail.com

                                                                                                                           Varga Anita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése